Lyse og delikate lokaler med plass til FOGG og andre merker

FOGG Gildeskål satser videre med butikk i Oslo

FOGG Gildeskål satser videre i Oslo. Butikken på Grünerløkka blir permanent.

Da FOGG Gildeskål åpnet sin første Oslo-butikk i juli 2020 var det planlagt som en to måneders pop up butikk. Mottakelsen på Grünerløkka var så god at leiekontrakten er utvidet flere ganger. Nå satser klesmerket på videre drift av egen brand store, tross corona-stengt hovedstad.

Gøril og Frøydis Pedersen

- Dette året har vært tøft med pålagt nedstengning og tilhørende omsetningssvikt, men mottagelsen FOGG har fått i Oslo, gjør at vi har troa på at vi er på riktig plass og gutser derfor på og satser videre, sier Gøril Pedersen, daglig leder, FOGG Gildeskål.

- Den arktiske varmen har for alvor inntatt Oslo, og den kreative nabolagsmentaliteten på Grünerløkka er en god match med FOGGs filosofi om å gjøre verden varmere. Kunder og nabobedriftene utrykker at merket er et positivt tilskudd til næringslivet her, og selv som relativt ny bedrift på Løkka merket FOGG positiv effekt av #beholdoslo-stuntet i vinter. Butikken har gitt naturlig vekst for klesmerket med god eksponering, flere ansatte, kreative og strategiske samarbeidspartnere, gjester og kunder.

FOGG-luene er ettersourt

Lokalet og beliggenheten sentralt i Oslo gir muligheten for å fremme andre aktører og produkter i et arktisk univers, så i butikken finnes også andre norske designere og leverandører av kvalitetsvarer.

- Det var skrekkblandet fryd. Butikkåpning med ullplagg midt på sommeren – under en pandemi var kanskje ikke logisk, men som bedriftseiere så vi en mulighet og grep den. Det gjør vi nå også, sier kreativ leder Frøydis Pedersen.

Nytt tilskudd til sortimentet

Inntil butikken åpner igjen fungerer «Klikk og hent», ved å plukke opp nettordre i butikken.

Om FOGG Gildeskål:

Klesmerket FOGG Gildeskål er for den moderne eventyreren som ikke kompromisser på stil eller etikk. Inspirert av det spektakulære Arktis, oppdagere, sjøfolk og måten de har kledd seg og levd på, har FOGG siden 2011 spesialisert seg på high-end luer, skjerf og ulltrøyer. Merket bruker rene naturmaterialer og selges gjennom forhandlere i Norge, egen nettbutikk, og egen butikk på Grünerløkka i Oslo og i Gildeskål.

Bak merket står Gildeskål-søstrene Gøril Pedersen og Frøydis Pedersen som kombinerer inspirasjonen med sine profesjoner som bunadsmester og arkitekt, og gjør den arktiske kulturarven moderne og aktuell i en urban setting.

Powered by Labrador CMS