Bik Bok gir bort dagsoverskuddet

I forbindelse med den internasjonale jentedagen 11. oktober vil Bik Bok donere hele overskuddet fra lørdagens salg til et skoleprosjekt i Vietnam. Bik Bok har valgt å kalle kampanjen Donate a Day.

Publisert

Bik Bok og Plans 3-årige prosjekt med bygging og forbedring av skoler i Vietnam har pågått i rundt ett år. Til nå har de samlet inn halvparten av det satte innsamlingsmålet. Mer enn halve prosjektperioden gjenstår fremdeles, så nå setter Bik Bok inn et ekstra gir og skal sammen med sine kunder fortsette å slå innsamlingsrekorden og forbedre hverdagen og skolegangen til trengende jenter i Vietnam.

- Vi ser et utrolig stort engasjement fra våre kunder i dette prosjektet. De ønsker å påvirke og forbedre situasjonen for utsatte jenter i Vietnam, og sammen med oss har de vært med og donert mer enn èn million norske kroner så langt,“ sier Renè Høgsted, innkjøp- og markedsdirektør i Bik Bok. - Med «Donate a Day» ønsker vi å gi innsamlingen et ekstra push og vise hva som faktisk er mulig å gjennomføre når alle jobber mot samme mål.

Powered by Labrador CMS