fornebu s

Fornebu S åpner tirsdag

Fornebu S er første kjøpesenter i verden som mottar den internasjonale miljøklassifiseringen ”Outstanding”. Tirsdag 14. oktober åpnes det 25.000 kvadratmeter store kjøpesenteret med sine rundt 80 butikker og spisesteder.

Publisert

Senterleder Elisabeth Hjelle Selvik (t.v.) og direktør for kjøpesenterforvaltning i KLP Eiendom, Ellen Solberg, ønsker velkommen til nytt, miljøvennlig senter på Fornebu

Allerede før åpning har Fornebu S som første kjøpesenter i verden mottatt den internasjonale BREEAM-utmerkelsen og miljøklassifiseringen ”Outstanding”, for hvordan bygget og byggeprosessen er designet og planlagt. Noe som gjør Fornebu S til verdens mest miljøvennlige kjøpesenter.

– Det bygges en ny by på Fornebu med 25.000 innbyggere og 30.000 arbeidsplasser. Vi har jobbet målrettet med å ikke bare bygge et senter, men et sentrum for Fornebu, Snarøya og Lysaker, og en destinasjon for regionen. Og det på et sted som har de aller beste forutsetninger for å ha landets mest attraktive beliggenhet. Her har vi tatt i bruk kjente og nyutviklede løsninger for å reise et bygg som møter dagens og fremtidens miljøkrav på høyeste nivå, sier senterleder for Fornebu S, Elisabeth Selvik Hjelle.

Bedre inneklima og mye dagslys Fornebu S har et inneklima som gjør at man unngår kjøpesenterlufta. Behagelig lyd- og akustikknivå, mye dagslys og utsyn fra de aller fleste butikkene sikrer en komfortabel opplevelse for både kunder og ansatte.– Vi skal være et kjøpesenter for fremtiden, med et klart miljøfokus i alle ledd. Vi skal kunne tilby et sunt og godt innemiljø for både en bedre shoppingopplevelse og et bedre arbeidsmiljø, sier Hjelle.Både fullsortiment og nisjeFornebu S vil ha en rekke gründerbutikker, slik som Alpaca Society, Guttelus, Holzweiler, Annen Etage og Lola & G.

– Butikkmiksen har vært i fokus fra dag én, og vi er veldig fornøyd med at vi nå kan invitere inn til 25.000 kvadratmeter med attraktive, nyttige og sjarmerende butikker og serveringssteder. Fornebu S har en butikkmiks av både små og store aktører, med fullsortiment og stort fokus på mote. Vi har også uteservering, vannspeil, scene, sjø, strand, parker og hotell, og etter hvert også treningssenter, legesenter og bank, sier Elisabeth Selvik Hjelle.

Powered by Labrador CMS