newbie-bilde-2

KappAhl med Newbie Store

KappAhl åpner Norges første rendyrkede butikk for babyklær, Newbie Store. Butikken åpnes i Lambertseter Senter i Oslo torsdag 8. oktober. Kjeden åpnet sin første Newbie Store i Stockholm for ett år siden, med stor suksess.

Publisert

Da KappAhl lanserte sin babykolleksjon Newbie ante man ikke hvilken umiddelbar suksess den skulle bli. Nå satser motekjeden på å utvikle det populære konseptet, hvor all bomull er 100 prosent økologisk, videre med egne spesialiserte butikker.

- Babykolleksjonen Newbie hvor bomullen er 100 prosent økologisk har blitt en så selvsagt og populær del av mange småbarnsforeldres liv at motekjeden nå åpner egne Newbie Stores. Med tanken om et bærekraftig sortiment som tåler å brukes og arves har Newbie truffet blink hos småbarnsforeldrene, sier KappAhls adm.dir. Liv Berstad. - Vi tar selvfølgelig med oss omtanken, den tidløse designen og de attraktive prisene når vi nå lanserer Newbie Store.

KappAhls første enkeltstående Newbie Store som åpnet i Mood-gallerian i Stockholm for ett år siden har blitt en suksess. Neste Newbie Store åpner i Stockholm i Mall of Scandinavia i november.

Butikken har egen hashtag #newbiestore

Powered by Labrador CMS