jake-petersen

Miinto øker kraftig

Miinto.no, som er en samling av fysiske butikker i én nettbutikk har hatt en omsetningsøkning på 42 prosent hittil i år i forhold til samme periode i 2013 og har passert 100 millioner i omsetning.

Publisert

Jake Petersen

Administrerende direktør og partner i Miinto.no, Jake Petersen kan slå fast at et omfattende utviklingsarbeid for å optimalisere nettstedet for butikkene og forbrukerne nå begynner å gi resultater.

  • Vi er slett ikke ferdige, men dette begynner virkelig å gi resultater. Samtidig må vi rose samarbeidspartnere, butikker og brands for å utnytte potensialet vi har ved å benytte miinto.no. Vi hadde store ambisjoner for 2014 om å fortsette den veksten vi har hatt de siste tre årene. De store investeringene vi har gjort har bidratt til veksten. Ingen ting kommer av seg selv, men med det teamet vi har bak miinto, og den ekspertisen alle butikker og brands sitter med, tror vi at veksten vil fortsette. Det er fortsatt tre spennende måneder igjen av 2014, men vi er allerede i gang med planer for 2015 som byr på masse nytt og spennende både for forbrukere og butikker, sier Petersen i en pressemelding.
  • En av butikkene som har hatt en markant økning på nettsiden er By Malene Birger i Hegdehaugsveien i Oslo.
  • - jeg tror noe av grunnen til at vi har en økning på miinto.no er at flere av våre kunder har fått kjennskap til at vi selger på nett, at fokuset på netthandel har økt, og at vi har et stort utvalg i nettbutikken, slik at kundene vet at de kan finne mye fra oss på en og samme nettportal. Det er også viktig for oss å yte like god service på nett som i butikk selv om vi ikke møter kunden rent fysisk, sier Merete, daglig leder i By Malene Birger i Hegdehaugsveien.
Powered by Labrador CMS