oscar-jacobson

Oscar Jacobson endrer og åpner nye butikker

Oscar Jacobson åpner to nye butikker i høst og passer samtidig på å fornye varemerkets butikkonsept. Den ene butikken åpner i Hegdehaugsveien i Oslo denne uken. Den andre kommer i Mall of Scandinavia i Arenastaden.

Publisert

Arkitektbyrået Boys Don’t Cry står bak det nya butikkonseptet, som skal gi kundene en elegant, kontinental og avslappet opplevelse med varige og klassiske materialvalg. En walk-in-closet-følelse preger butikken og gir plass til luftige flater med fokus på inspirasjon. Det nye konseptet er genuint og tidløst, en plass der kundene kan slappe av og få en eksklusiv shoppingopplevelse.

Denne uken åpner Oscar Jacobson en 140 kvadratmeter stor butikk i Oslo på den populære adressen Hegdehaugsveien 27. Et absolutt førstevalg i jakten på et passende lokale i hovedstaden.

Den 12. november er det premiere for den nye Oscar Jacobson-butikken i shoppinggalleriet Mall of Scandinavia i Arenastaden. De nye butikkene kommer til å tilby hele Oscar Jacobsons konsept og det beste fra sportskolleksjonen. Etter hvert skal alle butikkene skifte til den nye innredningen, heter det i en pressemelding fra det svenske varemerket.

Powered by Labrador CMS