fabian-stang

Stil og stor spennvidde i nye Paleet

Nye Paleet på Karl Johan åpnet dørene igjen onsdag, etter 15 måneders opphold på grunn av ombygging. Utbyggerne har lagt opp til folkefest hele uka og hadde fått ordfører Fabian Stang til å klippe snoren og erklære senteret for åpnet.

Publisert

Oslo ordfører Fabian Stang klippet snoren og erklærte Paleet for åpnet.

Gatemusikanter, japansk kokkekunst, fotoutstilling, smaksprøver, konserter, fashion day på lørdag, søndagsåpent og mange events og aktiviteter skal bidra til folkefesten i åpningsuka.

Da åpningsviraken er over skal en smakfull innredning, varierte og spennende butikkonsepter og restaurant- og serveringstilbud med stor spennvidde sørge for at «nye» Paleet blir det utbyggerne håper på: En ny, spennende destinasjon for mote og livsstil med kontinental stil som skal styrke handelen i Oslo sentrum.

Førsteinntrykket er lovende. I motsetning til det tidligere senteret, som kunne virke litt stivt og utilnærmelig, har det nye senteret en tiltalende og lekker design som samtidig er litt råere i formen enn før. Dette gjør at balansen mellom «fint» og «for fint» slik at kundene kvier seg for å gå inn, er bedre ivaretatt enn før. Det finnes en rekke spennende butikkonsepter. Det mest ambisiøse er livsstilsuniverset YME, som er klær, mote og livsstilsprodukter i egenartede omgivelser over tre etasjer.

Spesiell stil i YMEs inngangsparti

Yme - et livsstilsunivers i tre etasjer

Follestad er på plass, med et noe annerledes konsept enn hovedbutikken i Akersgaten et steinkast unna. Familien Trent åpnet en stilig og interessant damebutikk, og designeren John Vinnem, som står bak herremerket Johnny Love, gleder seg stort over å kunne åpne sin første konseptbutikk: - En stor dag for oss, hvor vi får muligheten til å vise merket i full bredde og gjøre oss bedre kjent i Norge. Hvis butikken i Paleet går som forventet, er vi innstilt på å åpne flere konseptbutikker i Norge, sier Vinnem.

Endelig egen Johnny Love-butikk for John Vinnem

Folelstad på plass med et nytt og annerledes konsept.

Henrik og Marius Trent var godt fornøyd med Trent & Trent

Powered by Labrador CMS