Tore Nergård (t.v.) og John Atle Cleveland (t.h.) foran butikken sammen med Kenneth Olsen, eiendomssjef i Selvaag Eiendom. Foto: Astrid Waller

Menswear i nye lokaler

Selvaag Eiendom har signert avtale med Menswear som i løpet av januar flytter inn i nye og større lokaler i Tjuvholmen allé.

Publisert

I 2011 åpnet Menswear på Tjuvholmen. Herrebutikken har siden den gang etablert en solid tilstedeværelse med en stor skare av lojale kunder som setter pris på kvalitet og originalitet.

- I den nye butikken får vi en større salgsflate og vi ser veldig frem til å kunne vise et bredere utvalg av vårt sortiment. Vi vil også kunne tilby raskere levering. I tillegg vil vår egen skredder få plass i tilknytning til butikklokalet. Det betyr at vi har mulighet for å tilby kunden hjelp ved akutte behov. Man vil i prinsippet kunne kjøpe dress og få den tilpasset samme dag. Vi håper og tror at denne ekstra servicen vil være noe våre kunder vil sette pris på, sier John Atle Cleveland, daglig leder i Menswear.

Cleveland forteller at de en stund har følt at de har vokst ut av eksisterende butikklokale. Men de ønsket ikke å flytte fra Tjuvholmen. I påvente av det perfekte lokalet på Tjuvholmen ble ventetiden lengre enn om de hadde byttet lokasjon, men Cleveland understreker at det har veid tungt å bli på Tjuvholmen.

- Vi jobber iherdig for å være en faghandel med fokus på kvalitet. Vi satser på et smalere segment og våre ansatte og leverandører er mennesker med høy kompetanse med kvalitet i høysetet og sans for det estetiske, sier Cleveland. - Tjuvholmen er en helt riktig lokasjon for oss. Det er i dette området vi treffer våre kjernekunder. Vi tenker langsiktig og det gjør vår gårdeier også. Vi har stor tillit og et meget godt forhold til Selvaag Eiendom med Kenneth Olsen i spissen, avslutter Cleveland.

- Selvaag Eiendom jobber kontinuerlig med å optimalisere bygulvet på Tjuvholmen. En del av strategien er å klustre restauranter, serveringssteder og handel for å sikre mer liv på gateplan. Gode serveringssteder og kvalitetsbevisste nisjebutikker skal fremheves ytterligere og vi er meget fornøyde med at Menswear nå flytter inn i de tidligere lokalene til Pushwagner i Tjuvholmen allé, sier Kenneth Olsen, eiendomssjef i Selvaag Eiendom. Han understreker at Tjuvholmen fortsatt skal være en kunstdestinasjon med et godt utvalg av gallerier, med Astrup Fearnley Museet i spissen. Gallery Pushwagner forsvinner ikke fra Tjuvholmen, men flytter nærmere museet og inn i lokalet som sist huset pop-up for Barnekunstmuseet. - Vi samler i størst mulig grad galleriene ytterst på Tjuvholmen i tilknytning til museet,» sier Olsen. - På den måten sikrer vi mer gateliv i hele området og en bedre opplevelse både for de som besøker og for de som bor på Tjuvholmen,» avslutter han.

Menswear har i tillegg til butikken på Tjuvholmen butikker på Lysaker og i Hegdehaugsveien i Oslo.(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS