Run & Relax er en av tre norske merker med pop up-butikk i EGER

Norske pop up-merker i Eger

Tre norske merker åpner pop up-butikk i Eger i Oslo. Varemagasinet legger stor vekt på å tilby et variert og spennende tilbud av merker og flytter disse tre merkene i front for en periode.

Publisert

- Norsk design vil alltid være spesielt viktig for oss å støtte og løfte frem, og derfor er det ekstra stas å ønske disse tre merkene velkommen til EGER front, sier direktør ved EGER, Nina Buzzi.

M.A.M.B

M.A.M.B OSLO er et norsk ready-to-wear sko og klesmerke, som ble startet av Me and my Brothers agenturet. Merket ble lansert i desember 2014 med en sneaker-kolleksjon, og deres første kleslinje kom i august 2015. M.A.M.B designer enkle og funksjonelle klær. Rene linjer, med en urban, men stadig klassisk fokus i fittingen.

Hippi Grace

Hippi Grace er norsk design som spesialiserer seg på skinnvesker og tilbehør. Hippi Grace produseres i Italia og Spania og bruker skinn fra ku eller kalv fra kvalitetsleverandører.

Hippi eller Grace? Produktene våre skal kunne passe til enhver anledning og sinnsstemning. Noen ganger føler du deg litt 'Hippi' og andre ganger 'Grace' - derfor syr vi våre skinnvesker i ulike modeller som nettopp gir deg den looken du ønsker deg. Hippi Grace står for topp kvalitet, design og funksjonalitet. Vi kaller det Smart Luksus, heter det i en melding fra Hipp Grace.

Run & Relax

Run & Relax ble grunnlagt i Norge i 2011. Visjonen er å inspirere moderne kvinner til en sunnere og mer aktiv livsstil i en travel hverdag. Konseptet er basert på skandinavisk estetikk, innovativ bruk av kvalitetsmaterialer med sterk fokus på passform og funksjon – og sist men ikke minst en ambisjon om å lage tøy som inspirerer kvinner til å trene. Det brukes kvalitetsstoffer som bambus og svettetransporterende materialer. De fleste av plaggene er sømløse, uten merkelapper og med flatterende detaljer. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS