Tommy Olsen (t.h.) og Lars Andreassen-Eriksen gir gass og satser offensivt i Br. Johannesen i Tromsø.

Nye eiere gir gass i Tromsø

Nye eiere og offensiv satsing med fornyelse i butikken og egen nettbutikk hos Brødrene Johannesen i Tromsø.

Publisert

Den tradisjonsrike butikken er et landemerkevelkjent for de fleste menn i Tromsø og store deler av Nord-Norge. I 70 år har Brødrene Johannesen levert merkevarer av høy kvalitet. I dag har butikken et merkeutvalg som består av blant annet Boss, Gant, Riccovero, Tiger of Sweden, Morris, Meyer, Sand, Ubr, We Norwegians, Eterna og Eton.

Ved årsskiftet tok tre nye eiere fatt: Tommy Olsen, Lars Andreassen-Eriksen og Sten Magne Andreassen kjøpte butikken. Daglig leder Tommy Olsen har arbeidet i butikken i mange og Lars Andreassen-Eriksen har tidligere vært deltidsansatt og kjenner virksomheten godt.

- Brødrene Johannesen er en meget solid, anerkjent bedrift, en merkevare i Nord-Norge som det er en ære å overta og videreføre. Nå satser vi offensivt på flere områder for å synliggjøre det vi står for. Både med en oppgradering av butikken, med høy aktivitet på sosiale medier og med egen nettbutikk, forteller Tommy Olsen. – Vi må stå på, være godt synlige i alle kanaler og sørge for å opprettholde og utvikle den kvalitetsprofilen som har gjort virksomheten så solid. Og til høsten skal 70 års-jubileet markeres på behørig vis, sier han.

- Det gjør vi først og fremst med høy kompetanse blant medarbeiderne og et servicenivå som gjør at kundene føler seg trygge og godt ivaretatt uansett alder. Vi har både konfirmanten, far og bestefar som kunder, og det er spesielt viktig at de yngste kundene blir fornøyd og at de har lyst til å komme tilbake, sier Tommy Olsen.

Powered by Labrador CMS