ciffkids-2
ciffkids-2

Jungel, hesteliv, surf og bad

Jungelekspedisjoner, hest på pampasen, rolige kvelder i tantes hage og surf og bad. Dette er temaene i CIFFKIDS trendshow.

Publisert

CIFFKIDS trendshow er alltid god underholdning. Her er det modeller som sjarmerer publikum i senk: små sjarmtroll som inntar catwalken med et herlig glimt i øyet og som flørter hemningsløst med publikum.

Rent trendmessig følger barnemoten i store trekk voksenmoten. Her er det sterke farger, fargeblokker, kamuflasjeklær, masse dyreprint og blomsterprint i fire temaer: Jungle Explorer, Gaucho, Aunt Augustas Summer House og Venice 79.

Jungle Explorer

I temaet Jungle Explorer er det mye tekniske materialer i funksjonelle plagg som tåler lek og aktivitet utendørs. Med kamuflasjemønstre og uniformsdetaljer, med grønt, brunt, beige, svart og oransje som viktigste farger.

Gaucho

Gaucho er vill vest-temaet flyttet sørover, til pampasen. Med masse denim, vester, hvite skjorter, tøffe belter og hatter og selvsagt skjerf. Fargeskalaen går fra lys beige til mørk mahogni kombinert med hvitt, støvet lilla, blått og rødt.

Tante Augustas sommerhus

Det pyntede «voksne» temaet med lyse, blekete sommerdager. Med hvite skjorter, stripete jakker, blomstrete kjoler og stråhatter og blonder i avslappet, sofistikert lek i hagen.

Venice 79

Surf, bad, strandliv, fargerike print, vaskede farger og denim preger Venice 79. Her er det sommer, lek og the California dream. Med myke gultoner, mintgrønt og svakt lilla, lyst blått og varme gråtoner.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS