Rask varetelling med RFID-scanner en gang i uka hos Brandstad

Brandstad med RFID-løsning fra Securitas

Kleskjeden Brandstad har innført !D Cloud, Nedaps cloudbaserte RFID-løsning, i alle sine butikker i Norge.

Publisert

I samarbeid med Securitas har Brandstad innført RFID-løsningen i 18 butikker i løpet av kun fire uker. !D Cloud gjør det mulig for kleskjeden å oppnå betydelig mer nøyaktige beholdningsdata som igjen optimerer varetilgjengeligheten i butikkene.

Økte lagernøyaktigheten

Brandstad ble i juli 2016 kjøpt opp av Moods of Norway, som allerede har brukt !D Cloud-løsningen siden 2014. Thomas Kjøsnes, HR-direktør i Moods of Norway og Brandstad sier følgende: - Vi hadde allerede bestemt oss for RFID-løsningen fra Securitas, men at vi ble kjøpt opp av Moods of Norway har definitivt aksellerert utrullingen. De første resultatene er fantastiske – lagernøyaktigheten vår har økt fra 65 % til 99 %. For å sikre fullt utbytte valgte vi en integrasjon med ERP-systemet vårt, Visma CS Web, med !D Cloud. Nå kan vi endelig stole på tallene og forbedre påfyllingsprosessen vår, slik at vi er sikre på at vi alltid har de riktige produktene tilgjengelige for kundene våre, sier han.

ERP-integrasjon

Én gang i uken foretar de ansatte hos Brandstad en rask varetelling med en håndholdt RFID-leser i butikkene. Når varetellingen er ferdig, sendes resultatene til !D Cloud-systemet, deretter genereres en avviksliste som viser forskjellene mellom RFID-tellingen og teoretisk lagerbeholdning fra ERP-systemet. Når avvikslisten er godkjent, oppdateres Visma CS Web automatisk.

- Den nyutviklede integrasjonen av Visma-programvaren med !D Cloud er gode nyheter for flere enn Brandstad; Fra nå av kan alle forhandlere som er Visma-kunder dra fordel av RFID, forklarer Roy Labahå Tuhus, direktør produkt- og forretningsutvikling for teknikk i Securitas. - !D Cloud krever ingen mellomliggende programvare for integrasjon av RFID med ERP-systemer, noe som gjør implementering ekstremt rask og kostnadsbesparende for butikkjeder.


Om Brandstad:

Brandstad er en norsk multi-brand butikkjede med merker som Scotch & Soda, Lee, Diesel, Björn Borg, Superdry, Tommy Hilfiger og Hugo Boss. I juli 2016 ble Brandstad kjøpt opp av Moods of Norway, som allerede har benyttet RFID i sine butikker siden 2014.

Om Securitas:

 Securitas er totalleverandør av sikkerhetsløsninger i det norske bedriftsmarkedet. Selskapet opprettet ny teknisk divisjon i 2012 etter at denne ble fisjonert ut i 2006, og i 2016 kjøpte de Infratek Security Solutions, en ledende aktør inne varesikkerhet,- svinn- og lønnsomhetsløsninger. I Norge har Securitas over 6000 medarbeidere. Omsetningen i 2015 var på NOK 2,5 milliarder. Securitas er global kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 53 land med rundt 300.000 ansatte.

Powered by Labrador CMS