frislid-lite
frislid-lite

Solid og trendy fra Frislid

Frislid Trend, Frislids nye herrekonfeksjon er preget av de siste trendene i herremote, kombinert med solid håndverk og god passform.

Publisert

Frislid har lange tradisjoner og er av de ytterst få aktørene i norsk moteindustri som fortsatt har produksjon i Norge. De er den eneste konfeksjonsfabrikken i Nord-Europa og den største frittstående levererandøren på herrekonfeksjon i Norge. Selskapet har markedets største lager med mer enn 30000 plagg på lager og kan også tilby målsøm.

Det startet med at Alf Frislid startet konfeksjonsfabrikk på Nordfjordeid i 1946. Med mer enn 65 års erfaring og egen fabrikk, har Frislid Konfeksjon AS trolig den beste kompetansen i det norske markedet på konfeksjonerte plagg.

Den kolleksjonen som vises i showrommet i Norsk Moteforum denne uka viser tydelig at Frislid henger godt med på trender og lager klær som passer godt inn i motebildet.

- Vi er stolte av å presentere Frislid Trend som eit produkt av vår skreddarkunnskap og eit ynskje om å lage ein genuin kolleksjon med eit moderne skandinavisk uttrykk. Gjennom design og modellutvikling har vi lagt vekt på å gje Frislid Trend den rette kjensla. Perfekt passform som kjennast komfortabel og på same tid moderne. Den kjensla ein får når alt stemmer, sier Frank Foss i Frislid Konfeksjon.

Powered by Labrador CMS