soakedinluxury

Nominert til prestisjepris

Danske Soaked in Luxury er nominert til prisen for Womenswear Brand of the Year  i det britiske magasinet Drapers’ Fashion Awards 2012.

Publisert

Foto: Soaked in Luxury / IC Companys

Drapers kan sees på som den en bibelen for den britiske motebransjen, og nominasjonen er derfor svært gledelig for det IC Companys-eide merket.

– Jeg er stolt og beæret over at arbeidet vårt får denne anerkjennelsen i et hardt marked som Storbritannia, sier Per Ellison, Direktør i Soaked in Luxury.

Merket ble etablert i hjemlandet for seks år siden, og har vokst raskt både i Skandinavia og internasjonalt. I dag selges merket i ti land, og alle markedene viste vekst i 2011/2012.

Soaked in Luxurys identitet er feminin, pyntet, urban og luksuriøs, og merket produserer 10 kolleksjoner årlig for å hele tiden være aktuell. High fashion til gode priser har blitt et varemerke.

– Med en stadig voksende kundeportefølje, fantastiske kolleksjoner og en forståelse av hva kunden ønsker, har Soaked in Luxury store planer for fremtiden. Vårt mål er å etablere Soaked in Luxurys posisjon som et av de ledende damemerkene i Storbritannia og utover, sier Per Ellison.

Drapers Fashion Awards finner sted 21. november

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS