Kristin K. Salte i Rosenvinge (t.h.) samarbeider med smykkedesigneren Zuzanna Gregorowicz
Kristin K. Salte i Rosenvinge (t.h.) samarbeider med smykkedesigneren Zuzanna Gregorowicz

Rosenvinge med designsamarbeid

Rosenvinge presenterer i høst sitt første smykkesamarbeid sammen med renommerte Zuzanna Gregorowicz.

Publisert

- Vi i Rosenvinge har invitert den kreative og suksessfulle designeren Zuzanna Gregorowicz som er kvinnen bak det velrennomerte smykke merket ”Zuzanna G” og eieren av butikken Zuzanna G brand store på Grûnerløkka i Oslo, til å designe et nytt smykkemerke for Rosenvinge, sier Kristin K. Salte.

Zuzanna G har siden 2003 smykket landets kvinner med vakre smykker, spesielt store øredobber har blitt hennes signaturlook. Smykkene er gjerne behengte med store krystaller, Swarovski, gull og overdådighet som får hverdagen til å skinne litt ekstra. Samarbeidskolleksjonen skal treffe den stilrene, klassiske, nøkterne kvinne med god smak og sans for det estetiske. Det overdådige og bohemske skal strippes ned til et sobert og enkelt design med iøynefallende, lekre detaljer som fremhever selvstendigheten og kvalitet sansen til den som bærer smykkene.

Sober smykkekolleksjon

Rosenvinge ønsket lenge å heve kvaliteten på smykkene sine, og med det nye designsamarbeidet skal det legges stor vekt på edle metaller og stener - som Swarovski krystaller.

- God kvalitet kombinert med lekkert design og gode priser er viktige stikkord for merket og vi gleder oss til lansering og presentasjoner i august. Vi har lenge merket etterspørsel og behov blant våre kunder for smykker som kan appellere til den nordiske kvinne, til henne som leser motemagasiner men som ikke ønsker å bruke 2000,- på et par øredobber. ”Sober by Zuzanna G” skal være et smykkemerke for den stilrene kvinne, en kvinne med god stilsans, sterk personlighet og nøkternt smykkebudsjett.

- Smykkesamarbeidet vårt, «Sober by Zuzanna G” er designet eksklusivt for Rosenvinge. Kombinasjonen av edle metaller og delikate krystaller gir et elegant utrykk og vi ønsker et prisnivå som møter våre kunders ønske og behov. Norsk design på sitt aller beste, nedtonet til et utrykk den nordiske kvinne kan smykke seg med til både hverdag og fest, sier Kristin K. Salte.

De siste årene har Rosenvinge AS befestet sin posisjon som en av landets ledende aktører innen accessoirers.Til tross for et strabasiøst marked har de ekspandert sterkt og distribuerer nå varer til nabolandene Sverige, Danmark, Finland og Benelux-landene, i tillegg til å betjene en stor kjøpesterk gruppe i Norge.

Powered by Labrador CMS