match vicofw_tirsd 761
match vicofw_tirsd 761

Match og Vic: Fra pyramidenes land

Match og Vic viste i går sine kolleksjoner for neste vår på Posthallen i Oslo. Lyse farger og inspirasjon fra Egypt var stikkord.

Publisert

Se flere bilder nederst i artikkelen

Sjefsdesigner Frank Remme har gitt Voice et spark i en ny retning, og hans visjon er å sette Match og Vic på motekartet.

De tre kjernekolleksjonene i Match- og Vic-familien er Va Vite, Donna og Mario Conti. De er forskjellige, men har noe av den samme inspirasjonen og fargepaletten, som består av aske og falmede pasteller: Off-white, varme, gylne nyanser, aprikos sammen med kalde blåfarger, støvet lilla og kjølig mint. Og en dæsj gull må selvsagt til.

Hovedinspirasjonen for de tre kolleksjonene fra Match og Vic er Egyptisk stil, refleksjonen av lys på en sommerfuglvinge og hvordan lys trenger gjennom knuste blyglass.

I kvinnekolleksjonen møtes det tøffe og det søte, mens for mennene er det delvis sporty, delvis preppy som gjelder. Nøkkelelementene for kvinnene er bukser, kjoler og topper med print, i tillegg til blonder og strikk. For menn er det striper for fritid, oppdressede blazere og fargerike chinos og skjorter.

Det ble også vist et utvalg av plagg fra Jean Paul sin neste vårkolleksjon, som skiller seg ut med sitt sporty seiler-preg. Turkis og mintgrønn spiller sammen med korall og rosa nyanser. Stemningen er avslappet, og stilen er preppy og maritim, typisk for Jean Paul.

Her er noen glimt fra gårsdagens visning:

FRA JEAN PAUL:

SE FLERE BILDER FRA VISNINGEN HER

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS