kobenhavn11 118.jpg

Hittil største

Med over 40 visninger, blir Copenhagen Fashion Week AW12 den største danske moteuka hittil.

Publisert

Fra Veronica B. Vallenes' visning i Købehavn rådhus i fjor høst. Foto: Helle Hynne

Den danske moteuka holdes fra 1. til 5. februar, og utviklingsdirektør Anne Christine Persson er fornøyd med årets kalender:

– Det er en god sesong vi er i gang med, og jeg er veldig fornøyd med kalenderen slik den ser ut nå. Blant de representerte merkene finner vi både de store og etablerte, de unge og nye, de danske og nordiske, og de kommersielle. Det gir en god balanse, uttaler Persson til FashionForum.dk.

De store tilbake

Av de store og etablerte, kan Birger et Mikkelsen og Sand nevnes. Og blant de nye navnene i kalenderen, er danske Gestuz og svenske Velour og Aniv Von Borche.

Se hele programmet her

– Det store utvalget er positivt for profilen vår, og i tillegg er det bra for utviklingen av både moteuka og København. Alle snakker om krisetider, men det har ikke stoppet merkene med å holde visninger. Samtidig har de store kommet tilbake, og det er vi meget fornøyd med, sier Persson til FashionForum.dk.

- Kveldsvisninger ikke optimalt

Med over 40 visninger på programmet, sier det seg selv at det vil gå mye tid. Både på onsdag og torsdag vil det være visninger til klokka elleve på kvelden, og Persson poengterer at dette ikke er det optimale da de ønsker preesedekning på det som skal skje. Men totalt sett er hun fornøyd.

– Årets kalender er blant de beste vi har hatt. Så må vi heller se neste år, hvordan vi løser det dersom vi har like mange da. Med så stor pågang, må vi overveie i større grad neste år, sier hun.

Les mer på copenhagenfashionweek.com

(FashionForum.dk)

Powered by Labrador CMS