claire.png

God stemning og stor handlelyst på Moteuka

Det var mange fornøyde ansikter å se i Norsk Moteforum og i showrommene rundt om i Oslo denne uka. Innkjøperne trives og er optimistiske og handlelystne, noe som gjør at leverandørene også koser seg.

Publisert

God stemning i Drøbak Motehus.

Norsk Moteforum melder om et besøkstall som ligger på omtrent samme nivå som tidligere. Handelen går livlig rundt om i huset, og i atriet og kafeteriaen var det mye folk som slappet av mellom slagene utover dagen.

Innkjøperne trivdes i en "oppdresset" versjon av Norsk Moteforum

Hver ettermiddag arrangeres det ”Relax Hour” med underholdning og smaksprøver av ulike norske råvarer. Så langt denne uka har gjestene fått smake på godbiter fra Gangstad Gårdsysteri, sjokolade fra Sjokoladeslottet, spekeskinke fra Santa Kristina, Kulinaris og Brødbakerne på Skøyen.

Barsk døråpner: Tom Moberg, for anledning i en gedigen ulvepels ønsket velkommen til Norsk Moteforum.

I går var det show med dansere fra Norges Dansehøgskole før Geir Nordlie, rektor ved moteskolen Esmod overtok med trendforedrag. Han tok for seg hvordan trendbyrået A+A ser for seg trendene for høst/vinter 2012/2013. A+A legger fram ni ulike temaer: Archi Eleganse, Working Chic, Luxury Heritage, Soft Romance, Colour Set, Ski Glam, Structured Comfort, New Western og Dreaming East.

Nordlie tok tilhørerne med på en reise gjennom alle temaer, ledsaget av modeller som vise eksempler.

Mye lekkert i utstillingen til Moteukas Rookies.

Moteukas Rookies er en utstilling av arbeider av studenter ved designhøyskolene. Denne har fått plass i lokalene til FLOs, nærmeste nabo til Norsk Moteforum. Utstillingen er betjent av studenter fra de ulike skolene og inneholder en rekke fantastiske kreasjoner.

KONTAKT

P.b. 130, N-2261 Kirkenær
469 41 000 redaksjonen@tekstilforum.no

Redaktør:
Georg Mathisen
90 93 28 97