memini 055.jpg

Eventyr i vinterland med MeMini

Nordisk nostalgi og Astrid Lindgrens verden preger MeMinis kolleksjon for neste høst og vinter.

Publisert

Det varsom vanlig mye ull og strikk å se under MeMinis visning i kveld, og fargepaletten var dominert av naturlige og rustikke farger, samt en del støvete pasteller og blåtoner. Detaljer og teknikker fra nordisk tradisjon går som vanlig igjen, og i strikkemønsteret ser vi inspirasjon fra av Island og Storbritannia.

Kolleksjonene inneholder en rekke produkter til barn i alderen 0 til 10 år, og nytt for sesongen er klær til spedbarn og de helt nyfødte.

I tillegg til strikk finner har MeMini plagg fra innerst til ytterst i naturlige materialer. Regntøy, støvler og yttertøy som passer det nordiske klimaet er også en del av kolleksjonen.

SE FLERE BILDER FRA KVELDENS VISNING HER

" Om Memini: MeMini ble lansert våren 2006 av designer Kristine Vikse, som også er mor til 3. Med slagordet ”Klær for barn som får være barn” har merket etablert seg i over 90 forhandlere over hele Norge, og deriblant i tre konseptbutikker under varemerkenavnet MeMini Shop. I tillegg er MeMini nå på markedet i Sverige, Finland og Danmark.MeMini er hovedsakelig strikk, på kvaliteter i ull, bomull og en egen kvalitet i merinoull og bambusviskose under navnet ”woolba”.

KONTAKT

P.b. 130, N-2261 Kirkenær
469 41 000 redaksjonen@tekstilforum.no

Redaktør:
Georg Mathisen
90 93 28 97