fam.jpg

Fargerikt fra Fam Irvoll

Nok en gang stjal Fam Irvoll showet med sine fargerike kreasjoner og kreative design. Visningen ble onsdag kveld avsluttet med stående applaus og opptreden av Samsaya med sangen Jaywalking.

Publisert

Stor stemning da barna inntok catwalken under Fam Irvolls visning. Foto: Oslo fashion Week/Roger Fosaas

Med akrobatiske barn kledd ut som jungeldyr steg stemningen raskt blant gjestene. Kolleksjonen for de minste viste alt fra pyjamaser til badedrakter, og i kjent Fam Irvoll-stil bar de preg av fargerike mønstre og design.

Hovedlinjen – voksenkolleksjonen – til Fam Irvoll startet med en kunstfilm i regi av Marie Kristensen. Som en rød tråd var modellene på grensen av nevrotiske med spasmer og tics, og de bar fargerike hanekammer på hodet. Ellers var klærne denne gangen feminine og barnslige – men likevel mye mer brukervennlige enn de tidligere kolleksjonene. Det ble også brukt materialer som blonder og tyll.

– Kolleksjonen min er inspirert av barnemareritt og pasteller, og denne gangen har jeg satset på en mer brukervennlig kolleksjon – for å vise at jeg også evner det, sa Fam Irvoll selv etter visningden.

Powered by Labrador CMS