eccovinner.png

Nederlandsk Ecco-vinner

Den nederlandske journalisten Hadassah de Boer vant Ecco Walk in Style Award i København Rådhus. Hun mottok Euro 33 500 på vegne av Stichting Vluchteling som yter humanitær hjelp og sosial støtte til flyktninger i Afrika, Latin-Amerika og Øst-Europa.

Publisert

Hadassah de Boer fikk årets Ecco-pris

Prisen hyller kvinner som inspirerer andre kvinner gjennom sitt mot og sin kjærlighet til livet. Hadassah de Boer er den femte kvinnen som har mottatt Ecco Walk in Style Award..

De siste årene har Hadassah de Boer arbeidet som ambassadør for Stichting Vluchteling (en flyktningeorganisasjon) og samarbeidet tett med det globale nettverket International Rescue Committee.

Hadassah vil gi prisen sin videre til Stichting Vluchteling som yter humanitær hjelp og sosial støtte til flyktninger i Afrika, Latin-Amerika og Øst-Europa. Ved siden av nødhjelp som følge av krig og vold, hjelper Stichting Vluchteling flyktninger til å returnere hjem og skape en mer bærekraftig og uavhengig fremtid for dem selv gjennom utdannelse, medisinsk pleie og økonomisk støtte, slik som mikrokreditt. Deres hovedfokus er på kvinnner og unge barn da disse gruppene ikke bare er de mest sårbare, men også representerer den største gruppen av flyktninger på verdensbasis.

En enstemmig dommerkomité bestående av seks sjefredaktører som representerer kandidatenes hjemland, ECCOs sjefsdesigner Ejnar Truelsen og ECCOs Facebook fans, valgte Hadassah de Boer som vinner blan annet på følgende grunnlag:

Mottakeren av ECCO Walk In Style Award for 2012 er en kvinne som virkelig har et brennende ønske om å utgjøre en forskjell. Hun har vist ekstremt mot ved å besøke farlige områder rundt om på jorden for å gi sin støtte til kvinner og barn i nød.

De øvrig nominerte var: Sanger Samsaya, Norge. designer Bea Zenfeld, Sverige, sanger Julie Berthelsen, Danmark, artist og stifter av veldedig organisasjon Magda Prokopowicz, Polen, og kunstløper Maria Viktorovna Butyrskaya, Russland

Alltid spektakulært og velregissert når Ecco viser sinekolleksjoner.

Prisutdelingen fant sted etter en visning av ECCOs høst- og vinterkolleksjon 2012/2013. Den følger tre temaer: “Aesthetic Being”, “Active Vibrations” og “Nordic Breathing”.

Powered by Labrador CMS