steambredde
steambredde

Steeam for full steam

Det er full steam for det nye, norske klesmerket Steeam be inspired. Da den første kolleksjonen ble solgt inn, meldte det seg 140 kunder på to uker. Salget av neste høst- og vinterkolleksjon går strykende og en leverandøravtale med Texcon er allerede signert.

Publisert

Teamet bak Steeam be inspired: Jan Johannesen, Tove Johannesen, Anne Sundli og Sidsel Kidiavai

Se bilder av kolleksjonen nederst i saken

Teamet bak Steeam be inspired består av Jan og Tove Johannesen, Sidsel Kidiavai og Anne Sundli, med kontor og lager i Fredrikstad og showrom på rom 262 i Norsk Moteforum.

Tove designer, Jan selger og administrerer og Sidsel og Anne selger. Et lite, effektivt team som består av personer med lang erfaring i motebransjen. Noe som ifølge Jan Johannesen ganske sikkert er en viktig årsak til den gode starten.

- Vår samlede erfaring og kunnskap om bransjen har betydd svært mye. I tillegg er vi svært opptatt av at så mye som mulig av tiden vår går med til produktive kjerneoppgaver som design, produksjon, logistikk, salg og kundeoppfølging, slik at vi ikke drar på oss unødvendige administrasjonskostnader. Her skal alt gå enkelt, raskt og smidig. Kunden skal alltid få raske svar. Varene skal raskt. Suppleringer skal gå kjapt. Det produseres rundt ti prosent ekstra for supplering i sesong. Vi har også stor fleksibilitet ved bestillinger. Her slipper kundene å binde seg til spesielle varepakker og minimumskvanta, men kan bestille de størrelsene, fargene og typene de ønsker, slår Johannesen fast. Det produseres fire kolleksjoner i året: vår, sommer, høst og en julekolleksjon.

Kolleksjonen beskrives slik: Klassiske, elegante, komfortable og trendy klær med flotte farger som passer de fleste anledninger. Målgruppen er unge, trendy damer som er opptatt av god kvalitet til riktig pris.

- Steeam be inspired er en bred kolleksjon, med blant t-skjorter, topper, bluser og skjorter, kjoler og skjørt, tunikaer, ulike typer bukser og blazere. I tillegg har vi mye strikk. Med den fleksibiliteten vi legger opp til, har vi mange muligheter for både små og store butikker, sier Johannesen.

Tove Johannesen står for all design. Klærne produseres i Portugal, Tyrkia, India og Kina. Johannesen understreker at det er et fåtall, nøye utvalgte produsenter med god kontroll på alle sosiale og miljømessige områder.

Kolleksjonen:

Powered by Labrador CMS