cocoon 258cocoon.jpg

Cocoon viste frem Norges nye designtalenter

De unge designerne fra Esmod, Kunsthøgskolen i Oslo og Høgskolen i Oslo viste et stort mangfold i kveldens Cocoon-visning. Cocoon er et samarbeidsprosjekt mellom Oslo Fashion Week og de tre skolene.

Publisert

Design av Lisa Ngo. Foto: Helle Hynne

I løpet av et helt skoleår har studentene jobbet med sin avgangskolleksjon, som de senere har vist frem for venner og presse. Til sammen åtte studenter ble plukket ut til å vise sine videreutviklede kolleksjoner på Oslo Fashion Week:

Ngoc Le Thi Hagen, Karoline Bakken Lund, Helena Zogbaun Gyhagen, Nilhan Durmusogly, Anette Bomann, Andreas Benjamin Thiessen, Lisa Ngo og Jone Nilsen.

Designstudentene ble møtt med stor applaus fra venner og presse da de viste frem de utviklede kolleksjonene. De bestod av alt fra glitrende kjoler og korsettliv til fargerike strikkegensere og feminin herremote med skjørt og røde, runde briller. Studentene har jobbet hektisk frem mot Oslo Fashion Week med å videreutvikle kolleksjonene deres.

Av de åtte designerspirene blir det plukket ut en vinner i løpet av høsten. Vinneren får vise frem en kolleksjon på Oslo Fashion Week i februar 2012.

Se bilder fra visningen her

"
Powered by Labrador CMS