heljehamre 182.jpg

Eksklusivt enkelt

Med egen stand på CPH Vision og visning i Rådhuset fredag, håper Helje Hamre at flere utenfor Norges grenser vil få øynene opp for klærne hans. Rene linjer og eksklusive stoffer er noe som appellerer til mange der ute, tror han.

Publisert

Helje Hamre takker for applausen etter visningen

– Jeg legger vekt på kvalitet, og bruker mye silke og kashmir. Da sier det seg selv at markedet i Norge begrenser seg; ikke alle er villige til å betale store summer for enkle plagg, sier Helje Hamre.

Vil ha kvalitet

Han håper at flere dører vil åpne seg nå når han viser seg frem i København.

– Jeg ønsker selvsagt å nå ut til flere butikker i Norge, men målet er å nå lengre ut, der prisnivået gir større sjanser for å overleve, sier Helje Hamre.

I førsteomgang ser han mot Danmark, Sverige, Tyskland og England.

– Jeg ser helt klart et marked for den mer enkle, rene stilen. Folk blir mer opptatt av kvalitet, og dette er klær du kan ha i flere sesonger, sier han.

God respons

Dette er første gang Helje Hamre har egen stand i København, og når vi møter han, forteller han at responsen har vært veldig bra.

– Tilbakemeldingene går i at det er godt å se basic-plagg i skikkelig kvalitet. Det er også flere som blir overrasket over at dette er norsk, sier han.

– På standen har jeg valgt å vise frem det mest salgbare, mens visningen går i en litt mer ekstravagant retning; i den grad jeg kan kalle mine plagg det, sier han.

Se bilder fra visningen her

"
Powered by Labrador CMS