bodyshop 1

Leila Hafzi samarbeider med The Body Shop

Klesdesigneren Leila Hafzi samarbeider med The Body Shop om en ny sminkekolleksjon for rettferdig og bærekraftig handel.

Publisert

The Body Shop og den norske designeren Leila Hafzi har samarbeidet siden 2005, og utvikler nå samarbeidet i en stor butikkampanje. Med en felles visjon om rettferdig handel inviterte Leila Hafzi med The Body Shop sin makeup-artist Tore Petterson til å gjøre sminken på fotoshooten i Nepal. Dette resulterte i flotte bilder med Leila Hafzi sine kreasjoner for 2014 og The Body Shop sin makeup i fokus, heter det i en pressemelding fra The Body Shop.

Community Fair Trade

- Community Fair Trade er vårt innkjøpsprogram for rettferdig handel, og et uttrykk for vår forpliktelse overfor å handle rettferdig og bærekraftig mot leverandørene våre. Vi har i dag 25 forskjellige Community Fair Trade leverandører, og leter aktivt etter småbrukere, tradisjonelle håndverkere og kooperativer på landsbygda og til og med stammelandsbyer – alle sammen eksperter innen sitt felt, heter det i meldingen fra The Body Shop.

Leilas reise

- For merkevaren LEILA HAFZI og meg selv en glede å samarbeide med The Body Shop Norge som aktør innen hudpleie og sminke. Fra jeg som ung lærte om Anita Roddick sitt sosiale arbeid har hun helt sikkert underbevisst fungert som en inspirasjon til mitt eget arbeid. Og jeg har ofte hørt at LEILA HAFZI er motebransjens svar på Anita Roddick både i inn og utland.

LEILA HAFZI og The Body Shop står for de samme kjerneverdiene med hensyn til miljø, menneskerettigheter, sosiale engasjement og imot dyretesting- og beviser at skjønnhet ikke trenger å være overfladisk.

Å samarbeide med The Body Shop Norge og deres dyktige makeup-artist Tore Petterson har vært en herlig reise. Sammen med den norske fotografen Erik Almås og resten av teamet realiserte jeg en stor drøm om å fotografere i Nepal og Himalayas fjellkjeder.

Jeg er svært stolt over resultatet og gleder meg til vi får vise dette til The Body Shop sine kunder og alle andre i Norge, sier Leila Hafzi.

Foto: Monica Larsen. Modell: Sarah Birkett

Powered by Labrador CMS