lene-orvik-for-bik-bok

Lene Orvik fortsetter med Bik Bok

Bik Bok fortsetter å være eksklusiv distributør av Lene Orviks eget klesmerke. Bloggeren og designeren presenterer denne sesongen en kolleksjon full av klær og tilbehør inspirert av nordisk klima.

Publisert

Samarbeidet mellom Bik Bok og Lene Orvik fortsetter, og det er en trygg og selvsikker designer som presenterer høstkolleksjonen for 2015 – hennes tredje kolleksjon i samarbeid med motekjeden siden 2014.

- Den nye kolleksjonen skiller seg fra mine forrige to og inneholder en større blanding og utvalg av kvalitetsmaterialer enn før, noe som føles veldig morsomt og spennende. Jeg vet bedre hva som selger og hva mine kunder ønsker, og jeg har turt å være litt mer vågal nå enn ved de tidligere kolleksjonene. Øvelse gjør mester! sier Lene.

Kolleksjonen inneholder en komplett høstgarderobe med plagg til både hverdag og fest. Blant annet pologenseren, et matchende sett med skjørt og topp i ull, utsvingte jeans, blondebody, semskede bukser med matchende skjorte og topp, samt tilbehør som en ullcaps, veske og smykker. Blant nøkkelplaggene ser vi en kåpe og vest med teddyfòr som er vendbar.

- Fargeskalaen i høstkolleksjonen er klassisk og inkluderer kamel, grå, off white og svart. Aksentfarge er en knallrød farge som jeg elsker! Jeg vil anbefale at du styler klærne lag på lag for å få den ultimate høstlooken, sier Lene.

Powered by Labrador CMS