moods-1
moods-1

Moods åpner i Italia

Moods of Norway åpnet nylig sine første shop-in shop butikker i Coin, Italias ledende eksklusive varehuskjede. Selskapets etablering på det europeiske markedet er en del av Moods of Norways internasjonale strategi.

Publisert

Samarbeidet med den italienske pretisjekjeden Coins er starten på Moods of Norway satsing i Europa

Åpningen i Italia er første skritt i en stor internasjonal satsing. Etter mer enn 10 års suksess i Norge, er Moods of Norway klare for neste skritt, å etablere merket i Europa, heter det i en pressemelding.

Starten gikk nylig i Italia, der Moods of Norway åpnet tre eksklusive shop-in-shop butikker i den Italienske varehuskjeden Coin. Gruppo Coin er markedsleder i Italia med 6.2 % markedsandel og Coin er Italias største kjede med 81 butikker i Italia, samt en rekke butikker i Europa forøvrig. Dedikert til eksklusive klesmerker, interiør, accessoirers og skjønnhet.

Moods of Norway har valgt Coins flagship-store i Milano, Firenze og Venezia som inngang til Europa for sin herrekolleksjon . Milano betraktes som en av verdens viktigste motebyer på linje med Paris, New York og London. Som Milano, anses Firenze og Venezia som noen av Europas flotteste handlebyer.

Powered by Labrador CMS