norwegian-rain-1
norwegian-rain-1

Norwegian Rain utvider i Oslo

Norwegian Rain har gjenåpnet butikken i Oslo sentrum, og utvidet lokalet slik at de får større plass til å utfolde seg. I den bakre delen av butikken har de kontor og studio, og de inviterer også kunstnere til å stille ut i lokalet.

Publisert

Alexander Helle og T.Michael har fått studio i butikken.

– Vi setter veldig pris på kunst. Den kreative kraften deler vi med mange fagfelt, og jobber vi på tvers av feltet, skjer det spennende ting, sier Alexander Helle.

Han forteller at Norwegian Rain har mange jern i ilden. Blant annet samarbeider de med Super Duper Hats, som lager håndlagede hatter i Firenze.

– Vi lager en vanntett vri på den klassiske herrehatten i kasjmir. På 1920- og 1930-tallet hadde nær sagt alle hodeplagg, som i motsetning til hetter gir fri sikt til alle kanter. En hatt er noe av det mest klassiske som finnes, og skal ikke være prangende, sier han, og legger til at de også kommer med vanntette sko:

– De framstilles av skinn som garves på en miljøvennlig måte. Sålen er laget av en type naturgummi som Maya-indianerne brukte for mange hundre år siden. De lanseres til høsten. Vi utfordrer grensene, også i forhold til regntøy. Det er litt av motivasjonen for å jobbe med merket.

Butikken og prøverommet er fullt av originale innslag.

Kunstnere inviteres til å stille ut sine arbeider.

Powered by Labrador CMS