norrona_macbook-(3)

Ny digital plattform i Norrøna

Norrøna forenkler kjøpsprosessen og gir kundene en mer omfattende totalopplevelse av varene med sin nye digitale plattform.

Publisert

Når Norrøna nå lanserer ny hjemmeside optimaliseres ikke bare kjøpsprosessen. Kunden gis også en mer omfattende totalopplevelse av merkevaren. Historiefortelling integreres i større grad, slik at besøkende lettere kan skille konseptene fra hverandre og følgelig finne sin foretrukne stil, heter det i en melding fra den norske sportstøyleverandøren.

Opplevelsesbasert forbrukerportal

I dagens digitale æra har Norrøna gått «all in» med sin nye oppgradering, hvor opplevelsesbaserte finesser står i sentrum. Sammen med det digitale konsulentselskapet Making Waves har Norrøna hatt som mål å utvikle en fremtidsrettet digital plattform for både kunder og besøkende.

- Den nye hjemmesiden vil være enexperience hub.Vårt fokus i dette arbeidet har vært å utvikle en brukervennlig og fleksibel portal, der man intuitivt kan oppleve merkevaren Norrøna samt våre konsepter og produkter, uavhengig av plattform. I tillegg ønsker vi å basere oss i stor grad på eget innhold og løfte frem våre ambassadører, sier markedsdirektør i Norrøna, Bjørn Fjellstad.

Digital skreddersøm

Den nye hjemmesiden er tilpasset alle digitale plattformer, hvilket innebærer en ny brukeropplevelse - både på pc, nettbrett og mobil.

- Den nye løsningen er basert på banebrytende teknologi og representerer en fremtidsrettet digital plattform for Norrøna. Norrøna vokser internasjonalt og den digitale plattformen er en viktig satsning for å støtte opp under dette, sier Kim Ydse Krogstad, Chief Operating Officer i Making Waves.

Oppgradert nettbutikk

Den integrerte nettbutikken har også fått et ansiktsløft for å forsterke kundenes handleopplevelse. Blant de oppgraderte funksjonene er et enklere grensesnitt, mulighet til å filtrere produkter etter kategori, bruksområde, stil eller konsept - samt mer omfattende produktdetaljer og videoer. Dette er riktignok bare første steg i prosessen, hvor oppgraderinger og nye funksjoner kontinuerlig vil bli lagt til.

Powered by Labrador CMS