siv-katralen
siv-katralen

Tilbake til Nepal for å hjelpe

Siv Katralen i 4knits er på vei tilbake til Kathmandu i Nepal. Både for å besøke fabrikkene som produserer for henne, for å møte sine venner og for å lokalisere et hjelpeprosjekt som Close to my heart vil støtte.

Publisert

- Jeg både gleder og gruer meg. Bare fem dager før det første jordskjelvet forlot jeg Nepal sist, og er forberedt på at byen har forandret seg. Tross katastrofen går produksjonen av Close to my heart for fullt. Menneskene I Nepal slutter aldri å imponere meg, sier hun.

- Intensjonen med reisen er å besøke mine fabrikker, møte menneskene jeg setter stor pris på, og lokalisere et hjelpeprosjekt Close to my heart vil støtte. Vi velger et skoleprosjekt. Situasjonen for skoleelevene er prekær med 20.000 raserte skolebygninger.

Fabrikkene i Nepal produserer for ¨fullt for Close to my Heart og har neste kolleksjon klar, tross jordskjelvkatastrofen

Journalist og blogger Elisa Røtterud blir med til Nepal og dokumenterer reisen til Siv Katralen.

Som Siv har hun et bankende hjerte for Nepal etter to fjellturer i Khumbu-regionen. Hun har tidligere skrevet om sine reiser i Nepal for blant annet Aftenposten, Shape Up og Cosmopolitan.

- Jeg gleder meg stort til å være med Siv til Nepal. Dette er et vakkert eventyrland som jeg ønsker å formidle via reportasje og bloggdagbok. Nepal kan ikke miste sin turisme, og vi ønsker å skape et positivt bilde og formidle gleden landet tilbyr.

Journalist og blogger Elisa Røtterud har falt for fjellandet Nepal og gleder seg til å reise tilbake.

Powered by Labrador CMS