Pardon-2final.-web
Pardon-2final.-web

To nye merker fra House of Pardon

Pont Neuf og Au-tré er to nye merker fra House of Pardon. Det danske motehuset står dermed bak fem klassiske merker som utfyller hverandre: Choise, Pardon, Liva by Pardon, Pont Neuf og Au-tré. Alle merkene stilles ut i felles showrom på CIFF i Bella Center under moteuka i København.

Publisert

House of Pardon, som adm. direktør Claus Bentzen i juni 2012 kjøpte ut av DK Company-konsernet, utvider med to nye merker.

- Med den paletten av varemerker som vi nå har satt sammen, dekker vi en stor del av etterspørselen av produkter i det klassiske segmentet. De enkelte merkene kan kjøpes enkeltvis, eller butikken kan sette sammen et sortiment av flere av våre merker, fordi de utfyller hverandre, sier han.

- Med våre merker nærmer vi oss målet om å være totalleverandør til de klassiske dametøybutikkene. Vi har fått satt sammen kolleksjonene slik at de supplererer hverandre uten å overlappe. Dermed unngår vi kannibalisering, men trekker ut masse synergier både når et gjelder produksjon, administrasjon og logistikk.

Tendensen i detaljhandelen er at kjøpmennene søker større, men færre leverandører som butikken kan inngå et mer forpliktende samarbeid med. Det er denne trenden vi tror vil komme nå, og som vil være positivt ofr oss, sier Claus Bentzen.

De to nye merkene Pont Neuf og Au-tré er vidt forskjellige. Pont Neuf er ekspressmote innenfor overdeler, framstilt i en spesiell viskose/Elasthan-kvalitet. Pont Neuf er rett mot kvinnen som gjerne vil kle seg moteriktig uten at det går ut over passform og komfort. Merket, som fås i størrelse S-3XL, presenteres på CIFF og vil være leveringsklar umiddelbart etter messen.

Au-tré er et nytt yttertøymerke i høy kvalitet. Jakkene og frakkene fås i størrelse 36-52 og følger de aktuelle trendene for print og farger, men innefor de klassiske rammer. Det kommer to kolleksjoner årlig.

Merkene fra House of Pardon

Pont Neuf

Stikkord om merkene fra House of Pardon:

ChoiseRustik enkelhet, komfort og passform, koordinerte kolleksjoner, klare farger, naturlighet, nye strikketyper.

PardonKolleksjoner i stramt koordinerte fargetemaer, fokus på den spesielle Pardon-stilen, elegant og feminint på en avslappet måte, NOS-business-linje.

Au’tréKlassisk og tidsriktigt yttertøy, value for money, høy kvalitet på metervarer, design og funksjon.

Pont NeufEkspresskonsept, overdeler i viskose-kvalitet, harmoniske farver, aktuelle print og farver, moderne og klassisk på én gang.

Liva by PardonBuksekonsept i størrelse 36-56, komplementerer de øvrige merkene fra House of Pardon, stretch i alle modeller, NOS-program på basic styles, fokus på komfort, kvalitet og passform.

House of Pardon deltar på CIFF (stand B4-200), Moteuka i Oslo (rom 452, Norsk Moteforum), Stockholm Fashion Week, Modefabriek i Amsterdam og Hlesinki Fashion Week.

Powered by Labrador CMS