Veronica B. Vallenes vinner DHL Get Global

Den norske designeren Veronica B. Vallenes får fantastisk drahjelp i sin internasjonale karriere. Hun er årets vinner av «DHL – Get Global» award, Skandinavias største motepris verdt 100.000 euro.

Publisert

Fantastisk drahjelp for Veronica B. Vallenes

DHL - Get Global vil hjelpe den talentfulle designeren til å øke sin internasjonale satsing og bygge ut sitt salgsnettverk.

Veronica kan nå konsentrere seg fullt ut om å skape flere kolleksjoner og bruke mer ressurser på å få vist fram og markedsført sine arbeider rundt om i det internasjonale markedet.

DHLs pris omfatter fri bruk av DHL transportservice i to år og et komplett catwalkshow i gamle Børsen i København.

Showet går onsdag 29. januar. Vallenes får også en komplett stand på Gallery fra 29. Til 31. januar.

Om ikke det skulle være nok: Fri bruk av Gallerys salgskontor med 11 erfarne medarbeidere som snakker 12 forskjellige språk og som har kontakt med 10.000 butikker rundt om i verden. Pluss et budsjett på 15.000 euro for å invitere internasjonale innkjøpere til København. Hun får også stand på to av verdens største messer, Cotterie i New York og Who´s Next i Paris.

Juryen for DHL – Get Global Award består av Torben Rosenstock, CEO WeAr, Christian Gregersen, grunnlegger og eier av Gallery og Susanne Kristensen, Manager DHL Express.

“DHL – Get Global” award deles ut årlig til et fremgangsrikt talent med behov for økonomisk bistand for å få internasjonalt gjennombrudd.

Powered by Labrador CMS