Årets refleks fra Kygo

Årets refleks fra Trygg Trafikk er designet av Kygo.

Publisert

– Kygo har designet reflekser som rett og slett er vanvittig kule og veldig fine. Reflekser med grafiske lydbølger og tropisk moro vil garantert gjøre mange godt synlige i mørket, sier kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk, Ann-Kathrin Årøen.

Trygg Trafikk har de siste årene samarbeidet med noen av Norges mest kjente designere og kunstnere for å designe «Årets refleks.» I år er det altså Kygo som tar opp arven etter tidligere refleksdesignere som Pushwagner, Magne Furuholmen, Moods of Norway og Kari Traa.

Musikalsk refleksdesign

Kygo har designet årets refleks for Trygg Trafikk (Foto: Johannes Lovund)

– Jeg har lyst å få folk til å føle seg bra gjennom musikk og design. Når det i tillegg gjør folk synlige i mørket og kan redde liv er det både gøy og viktig. Det var viktig for meg at det var en sammenheng mellom meg som artist og refleksdesignet. Derfor går det musikalske igjen som et bærende element, sier Kyrre Gørvell-Dahl, bedre kjent som Kygo.

Kygo har designet to reflekskonsepter som retter seg mot barn, ungdom og voksne. Konseptet for barn har fått navnet «tropisk moro», og viser til Kygos musikk som kalles «tropical house». I konseptene for ungdom og voksne er det musikken som står i fokus i form av stiliserte lydbølger og hodetelefoner. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS