Bille & Me nytt norsk merke

Billie & Me er et nytt norsk merke som vil være tilgjengelig i nisjebutikker over hele landet og i nettbutikken www.billieandme.no i løpet av august

Publisert

Bak merket står Benedicthe Bjerke og Irene Møller, i tillegg til finansielle partnere. Bjerke, kjent som en av Norges fremste motebloggere, er den kreative drivkraften bak merket, sammen med et team av designere.

I merkets debutkolleksjon for den kommende høsten står dekadent fuskepels og ekstravagante kjoler i særlig kontrast mot en tydelig, moderne stil med klassiske plagg i delikate fargetoner, trykk, blonder og fløyel.

Enkle, men formsterke passformer ligger til grunnen for en visjon om tilgjengelighet for mange kroppsfasonger. Kolleksjonen slår seg løs i spennende stoffkvaliteter, som tilfører merket en distinkt annerledeshet.

I kjernen av sortimentet har Billie & Me spesialisert seg på en feminin garderobe bestående av kjoler til hverdag og fest, og to-delte sett som kan settes sammen til fullstendige looks eller mikses på tvers av kolleksjonen.

For å sikre at produksjonen skjer på en etisk og kvalitetsmessig forsvarlig måte, har Billie & Me valgt å produsere hele kolleksjonen i Europa. Gjennom høy kvalitet på både tekstiler og produksjon vil Billie & Me være et merke som ligger konkurransedyktig til i high-midprice sjiktet.

Den første kolleksjonen vil være tilgjengelig i nisjebutikker over hele landet fra august, og merkets egen nettbutikk lanseres samme måned på www.billieandme.no

Powered by Labrador CMS