Black Rat til New York Fashion Week

Black Rat er det lille norske klesmerket som blir promotert av landets aller største artister. Nå er neste stopp New York Fashion Week.

Publisert

Det har skjedd mye i Black Rats verden siden designer Siri Sveen Haaland lanserte merket i desember 2012. Kun en uke etter oppstart,ble merket rett kåret som årets debutant under Oslo Fashion Week februar 2013.

Etter flere visninger, både i Oslo og Berlin, ble det omtaler og bilder i internasjonale magasiner. Med innsalg til butikker, messer, festivaler osv. Så toppet det seg våren 2016, da Black Rat ble tatt inn i flaggskip-butikken Topshop i Oxford Street, London.

Norsk musikk er et viktig utgangspunkt i konseptet og det gjenspeiles også i promoteringen, med landets største artister. OnklP & De Fjerne Slektningene var tidlig ute med et samarbeid med Slekta-Skjorta

Madcon turnerer verden over i custom sceneantrekk laget av Black Rat.( https://www.youtube.com/watch?v=pJGHFCi_T-s)

Highasakite har spilt i Black Rat hele Camp Echo-turneen. I tillegg komemr artister som Lise Karslnes, Cezinando, Arif, Oslo Ess, Bendik, Beglomeg, The Megaphonic Thrift... Listen er lang over fantastiske norske artister som daglig promoterer Black Rat, skriver designer Siri Sveen Haaland i en pressemelding.

Til New York

Nå er Black Rat invitert til New York Fashion Week og kommer til å ha visning sammen med amerikanske og canadiske designere lørdag 11. februar.
Kolleksjonen som skal vises består av 10 antrekk, til dame og herre. Inspirasjonen er hentet fra Siri sin hjemby Haugesund og den jødiske forretningsmannen Moritz Rabinowitz.

Powered by Labrador CMS