Katrine Aasen er salgsansvarlig for Coster Copenhagen i Norge

Coster Copenhagen satser i Norge

Coster Copenhagen satser ekstra på Norge med egen salgskonsulent. Katrine Aasen er hentet inn for å utvikle merket videre.

Publisert

Pia Coster er en samfunnsengasjert designer som går sine egne veier. Hun har blant annet en linje med håndstrikkede plagg og har lagt til rette for at all produksjon gjøres av kinesiske kvinner som jobber hjemmefra, slik at de kan ta seg av barn og familie på en bedre måte enn om de hadde måttet reise av gårde for å jobbe i en fabrikk.

Stilen er feminin, men med en rå kant. Coster er kjent for sine print. Hennes mor er billedkunstner, og mange av printene er hentet fra morens motiver. Det som i utgangspunktet var et voksent merke har etter hvert fått en yngre look. – Her får man mye for pengene. God kvalitet til gunstige priser, sier Katrine Aasen.

Hjemmestrikk. Produksjonen av strikk i Kina er organisert slik at arbeiderne an jobbe hjemmefra.

Coster Copenhagen har hittil hatt norsk agent, men ønsker å satse ekstra på det norske markedet og har ansatt Kathrine som salgsansvarlig. – Jeg er jobber mye med å finne nye kunder og presentere merket. Det å bli mer synlig i det norske markedet er svært viktig, og jeg tar små skritt av gangen og reiser så mye jeg kan. Det er lange avstander og mye å rekke over, men jeg er på veien så mye jeg kan for å bli kjent med butikkene og bygge langsiktige relasjoner, sier hun.

Under moteuka har hun showrom i Moteforum.

Powered by Labrador CMS