Elegant, sporty og casual fra Dale

En ny sportskolleksjon, med nye gensere til alpin- og skilandslaget, en rekke nye elegance-modeller i typisk «Dale-mønster» og en ny classic-kolleksjon er blant Dales høst-nyheter som ble presentert nylig.

Publisert

Dale of Norway designer, utvikler og strikker fortsatt plaggene på Dale-fabrikken. Alt lages i 100 prosent ren ull, men i mange ulike typer fra supermyk merino til norsk ull, samt tekniske Weatherproof ytterplagg.

Casual

Dale of Norway ønsker å konkurrere med klassiske, internasjonale merkevarer med sin nye, klassiske serie med nøytrale plagg til dame og herre i en ny type myk og lett ull; 10 prosent «ekstra-fine» merino. Designet og strikket på Dale-fabrikken i Norge, med etisk og miljøvennlig produksjon. For dame kommer det gensere med rund hals og cardigans. For herre gensere med V-hals og rund hals, samt høy hals med glidelås og skinndetaljer. I tillegg er det skjerf og pulsvarmere som matcher flere av de seks fargene i serien.

Elegance-nyheter

I Elegance-serien er det flere nye modeller: Sonja damegenser, med delikat norsk Dale-mønster, som passer både til jeans og skjørt. Plaggene er laget i luksuriøs, myk og lett «extra-fine» merino-ull, med en strikketeknikk som gjør dem svært holdbare, med minimal nupping.

Alexandra er en elegant, lang og behagelig jakke, i feminin og stilren passform, med et delikat mønster langs kantene. I elegance-serien kommer også damejakkene Sigrid og Chrstiania. Sigrid kommer med to nye ton-i-ton-farger. Christiania er laget i en lett og behagelig merino-ull som egner seg til bruk hele året. En elegant jakke som egner seg til selskapsbruk.

Outdoor

En nyhet i Dales Outdoor-serie er Ulv unisex genser i myk og lett merino, med tøff struktur og skinndetaljer.

Powered by Labrador CMS