Foto: NTB Info

Highasakite med norsk design

Highasakite kledd opp i design av bandets norske stylist og et nytt norsk merke på Nobels Fredspriskonsert.

Publisert

Da det norske verdenskjente bandet Highasakite spilte på Nobels Fredspriskonserten i Telenor Arena søndag 11. desember, var vokalisten Ingrid Håvik kledd i et antrekk designet av bandets egen stylist, Afaf Ali for merkevaren Kepaza by Pernille.

Afaf Ali og Ingrid Håvik fant sammen frem til stilen de ønsket på antrekket til Highasakite-vokalisten. Ideén til designet ble deretter skapt av duoen, og produsert av Kepaza by Pernille.

- Ingrid og jeg har lagt mye tid og kjærlighet bak denne prosessen, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet av antrekket hennes. Highasakite så fantastiske ut på Nobels Fredspriskonserten, og jeg føler meg beæret som fikk designe antrekket til Ingrid i samarbeid med Kepaza by Pernille.

Afaf Ali (32) jobber til daglig som stylist for ulike artister, redaksjoner og kommersielle produksjoner. I tillegg underviser hun på moteskolen SOFI, og er representert hos stylingagenturet, Style Management.

Kepaza by Pernille Fristad er et nytt norsk klesmerke, med hovedkontor på Bærums Verk, som lager lekne og fargerike kvinneklær. Spring/Summer 17 kolleksjonen ble vist på NYC Fashion Week i september 2016, og Kepaza skal vise sin Fall/Winter 17 kolleksjon med eget show på NYC Fashion Week i februar 2017.

Powered by Labrador CMS