Refleksdesign fra Moods of Norway

Med årets designrefleks lanserer Moods of Norway, sammen med Trygg Trafikk, årets viktigste ”klokke”.

Publisert

Moods of Norway er Trygg Trafikks samarbeidspartner om høstens refleksprodukter. Konseptet heter ”Time to shine” og er en reflekskolleksjon av klokker, lommeur, 3D raketter, buttons – og selvfølgelig en traktor.

– Dette er et superkult prosjekt å få være med på. Hele konseptet med Moods of Norway er jo å gjøre ting litt annerledes. Vi er allerede i gang med å integrere refleks i klær, og med årets reflekskolleksjon lar vi virkelig folk skinne i natten, sier Simen Staalnacke i Moods of Norway.

Økt bevissthet

- Vi i Trygg Trafikk er strålende fornøyde med å få Moods of Norway til å designe årets reflekser. Refleksene er blitt kule, morsomme og sjarmerende, og noe vi tror både menn og kvinner har lyst å bruke. Arbeidet Moods of Norway allerede gjør med å inkorporere reflekser i klær gjør dem til en glimrende designer for årets reflekser, sier kommunikasjonssjef Ann-Kathrin Årøen i Trygg Trafikk.

– Livet er for kort til å ikke skinne i mørket. Refleksklokkene er rett og slett årets viktigste klokke, og minner deg på å feste refleks til alle ytterklær, vesker og bagger. Refleks reduserer nemlig risikoen for å bli påkjørt med hele 85 prosent. Det kan redde livet ditt, sier Årøen.

De siste årene har Trygg Trafikk invitert kunstnere og designere som Apparatjik, Nicolay Aamodt, Unni Askeland og Pushwagner til å lage reflekser med unikt design.

Refleksdagen 20. oktober

Den nasjonale Refleksdagen arrangeres i år torsdag 20. oktober. Trygg Trafikk oppfordrer politiet, Statens vegvesen, fylkeskommuner, kommuner, bedrifter og frivillige organisasjoner til å bidra til å få folk til å bruke refleks. Refleksdagen markeres med ulike aktiviteter landet rundt. Trygg Trafikks arbeid med Refleksdagen er et samarbeid med SpareBank 1 Forsikring.

Powered by Labrador CMS