Bik Bok + Cajsa Wessberg

På den internasjonale kvinnedagen den 8. mars lanserer Bik Bok et designsamarbeid med den svenske illustratøren og modellen Cajsa Wessberg. Kolleksjonen heter «I’ve got you», og er en hyllest til alle medsøstre.

Publisert

- Grunntanken bak kolleksjonen min med Bik Bok er å vise frem styrken i søsterskapet, og at kvinner verden over støtter hverandre. Hele kolleksjonen grunner i å gi og ta imot kjærlighet. Jeg vil gjennom kolleksjonen og illustrasjonene som kommer fram i plaggene, formidle styrken i det å tro på seg selv og sine medsøstre, forteller Cajsa.

Kolleksjonen består av to track suits, et silver-sett i lurex, en jakke, hoodie og tilbehør. I tillegg til dette har Cajsa illustrert et print som går igjen som detaljer på de fleste av plaggene, og viser individer som omfavner hverandre. Kolleksjonen er fargerik og oser av den samme lekenheten og selvtilliten som Cajsa selv.

Som en del av kolleksjonen kommer det også en plakat illustrert av Cajsa selv. Symbolikken er den samme og forteller om viktigheten av å ta vare på hverandre og seg selv. Plakaten kommer i et limitert opplag på 500 stykker, og for hver plakat solgt donerer Bik Bok hele overskuddet til kvinnerettsorganisasjonen «Kvinna till Kvinna». (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS