H&M + Giambattista Valli

- H&Ms neste designersamarbeid er med Giambattista Valli, den berømte Paris-baserte mesteren av sofistikert haute coture.

Publisert

Nyheten ble avslørt under amfAR-gallaen i Cannes, hvor Giambattista Valli og H&Ms kreative rådgiver, Ann-Sofie Johansson, gikk på den røde løperen sammen med Kendall Jenner, Chris Lee (Li Yuchun), Chiara Ferragni, H.E.R, Bianca Brandolini d’Adda og Ross Lynch. Stjernene var iført glamørøse must-haves fra den unike forhåndskolleksjonen fra samarbeidet Giambattista Valli x H&M.

For første gang kan moteinteresserte få tak i kolleksjonen ganske umiddelbart etter annonsering, ettersom plaggene som ble vist på den røde løperen i Cannes er tilgjengelige i utvalgte butikker og på hm.com allerede 25. mai. Hovedkolleksjonen Giambattista Valli x H&M slippes over hele verden 7. november 2019.

- Jeg er så spent på dette samarbeidet: H&M gir meg muligheten til å dele min hyllest til skjønnheten med et enda bredere publikum. Målet er å spre min forkjærlighet for det vakre og å bli en del av alles "happy moments" – å kunne bidra til å skape kjærlighetshistorier i hele verden, sier Giambattista Valli.

- Vi er kjempeglade for samarbeidet med Giambattista Valli. Han er uten tvil mesteren av haute couture, og han har et spesielt talent for å skape en minneverdig silhuett. Det å få tilby hans signaturplagg til kundene våre er en drøm som har gått i oppfyllelse. Vi gleder oss til å se hvordan de tar imot denne vakre kolleksjonen, sier Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgiver i H&M.

Giambattista Valli er født og oppvokst i Roma, og lanserte merket med samme navn i Paris i 2005. Hans univers omfatter nå prêt-à-porter, haute couture og accessories. Samarbeidet med H&M er det første av sitt slag for Valli, og det er også første gang Valli designer herreklær.

En forhåndskolleksjon fra samarbeidet Giambattista Valli x H&M vil bli tilgjengelig i begrenset opplag i 12 utvalgte H&M-butikker rundt om i verden og på hm.com 25. mai. De utvalgte plaggene gir moteinteresserte en sniktitt på den spennende kolleksjonen og dens mange stilsikre detaljer. Hovedkolleksjonen lanseres globalt 7. november 2019. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS