Line Langmo og Days Like This

Days Like This presenterer et eksklusivt strikkesamarbeid med Line Langmo og ønsker å inspirere kvinner over hele landet til å ta fatt på strikkepinnene.

Publisert

Days Like This ønsker å forsterke tilknytningen til det norske strikkemarkedet i sitt designsamarbeid med Line Langmo. Designsamarbeidet er en strikkegensermodell i kjent Line-stil. Med vide ermer, rund hals og flettedetaljer på front, baksiden og ermene kler denne genseren alle kroppsfasonger. I tillegg til genseren kommer det tilbehør i form av luer og pannebånd i samme fargespekter.

Fargene på genseren har inspirasjon fra sesongens IT-farger, lilla og plommetoner, og blir tilgjengelig i tre farger – helfarget lilla, frisk rødrosa og en kombinert mørkblå og lilla. Disse fargene kler alle hudtoner, og er fine til både jeans, skjørt og kjoler.

- I tillegg til Lines kunnskap om strikk, ønsket vi også et samarbeid på grunn av hennes tilnærming og tilstedeværelse. Hun er godt likt, hverdagsfin og fremstår veldig troverdig. Hun og hennes mor har god kjennskap hos strikkeinteresserte kvinner i Norge gjennom sine bøker, oppskrifter og andre strikkeprosjekter. Vi er kjempestolte over å ha henne med på laget, sier Managing Director i Days Like This, Linda Refvik.

Lanserer eget strikke-kit

Sammen med House of Yarn, lanserer også Days Like This et eget strikke-kit for dem som ønsker å strikke Langmo-genseren selv. Eget Line-garn i børstet alpakka-blend er til salgs i alle Days Like This-butikker.

Powered by Labrador CMS