Suzanne Holzweiler (Foto: Julie Opsvik)

Holzweiler åpner showrom i København

Holzweiler har hatt en god utvikling i Danmark og har blant annet kjørt egne visninger under Copenhagen Fashion Week de siste sesongene. Nå tas det et nytt skritt med et eget kontor og showrom sentralt i den danske hovedstaden.

Publisert

Til å lede satsingen i Danmark har Holzweiler hentet inn Christina Hee Bune, som kommer fra en stilling som PR & Communications Director hos PRD, ifølge det danske nettstedet Fashion Forum.

- Vi har i lang tid drømt om å åpne et showroom i København, men som i alle våre andre satsninger har vi bruk for de helt rette menneskene i teamet. Med Christina om bord som CCO og leder for vårt første showroom/kontor utenfor Norge føles det helt riktig å satse videre og skape en enda sterkere skandinavisk og internasjonal base, sier Susanne Holzweiler om valget av både København og Christina Hee Bune til Fashion Forum.

Christina har i sin tid hos PRD arbeidet med blant andre merker som Tommy Hilfiger, Tiffany & Co, Away, Pandora og Zalando og har tidligere vært Head of Communications for By Malene Birger, Designers Remix og Mads Nørgaard. (Kilde: Fashion Forum)

Powered by Labrador CMS