Kjoler og topper har hatt en meget god utvikling

Floyd nærmer seg en halv milliard

- Nå må vi beholde roen og optimismen. Vi ser mange positive signaler i 2023 og er optimister. Det skal selges varer i år også. Og neste år, og året etter det…

Publisert

Det sier Tommy Smith, adm. direktør i Floyd, etter nok et godt år for familiebedriften i Holmestrand. Floyd-konsernet (engrossalg, floyd.no og egeneide butikker) hadde en omsetningsvekst på over 20 prosent i fjor, og nærmer seg nå en halv milliard i omsetning.

Tommy Smith

- Floyd hadde et meget godt år i 2022, og jeg er spesielt godt fornøyd med siste del av året. Vi traff blink med kolleksjonene på høsten, noe som gjorde at vi har all grunn til å være fornøyde. Våre egeneide butikker og samarbeidspartnere hadde en meget bra høst, takket være at kolleksjonene fungerte så bra. Det bekrefter det jeg har sagt mange ganger før: Sørger du for å ha en stor del av varebeholdning fra Floyd, er du sikret god bruttofortjeneste og gode resultater!

Smith er godt fornøyd med utviklingen i alle varegruppene, men særlig kjoler og topper har en meget god utvikling.

- Utsiktene for 2023 er gode. Selv om første halvår kan bli litt tøft, ser vi mange positive tegn og optimistiske signaler. Derfor tror vi på fortsatt vekst. Det er bare å stå på og beholde optimismen og fremtidstroen og ikke la seg påvirke av alle negative nyhetsoppslag, slår han fast.
-

Powered by Labrador CMS