Populære produkter og sterke tall fra Kygo Life
Populære produkter og sterke tall fra Kygo Life

Gode tall for Kygo Life

Kygo gjør suksess som både musiker og forretningsmann. Kygo Life leverer et sterkt resultat i sitt første driftsår.

Publisert
Kygo gjør suksess både som artist og forretningsmann
Kygo gjør suksess både som artist og forretningsmann

Høsten 2016 introduserte Kyrre Gørvell-Dahll merkevaren Kygo Life. Målet var å fange den tropiske og avslappende stemningen fra artistens musikalske univers i lyd- og moteprodukter. Bare et halvt år senere har merkevaren omsatt for 31 millioner kroner med et overskudd på 500.000 kroner.

– Dette har gått over all forventing, og det er tydelig at vi har truffet en nerve i markedet med så gode tall etter kun et halvt års drift, sier daglig leder Jon Inge Gullikstad.

Businessmannen Kygo

Kygo Life er et resultat av Kyrres Gørvell-Dahlls lidenskap for musikk og mote. Intensjonen med produktene har hele tiden vært at de skal reflektere personligheten til artisten, som nå er en av Norges største kultureksporter. Bærebjelken i Kygo Life har hittil vært lydproduktene og hodetelefoner.

– Kygo Life er et inspirerende tillegg til musikken. Designerne og produktutviklerne jeg får jobbe med er veldig dyktige. Det er spennende å få jobbe med så flinke folk, sier Gørvell-Dahll.

I disse dager åpner Kygo Life en pop-up butikk i Oslo sentrum. Hovedpersonen selv står på klubbscenen i Las Vegas under åpningen, men har vært tungt involvert i det han selv betegner som et drømmeprosjekt.

Sterkt team

Daglig leder Jon Inge Gullikstad er kjent for å gjøre gull av personlige merkevarer. Han har tidligere bygd opp Ulvangs kleskolleksjon og BAVAC før de ble solgt til Swix i 2004. Gullikstad sto også bak Johaugs kleskolleksjon før den ble solgt til Active Brands i 2015.

Da var det ullsokker og skihansker. Nå er det personligheten til den capskledde stjerneartisten som skal frem.

– Popularitet er ingenting uten kvalitet. Kyrre har spilt piano siden han var seks år gammel. Innsats og kvalitet har bygget suksessen hans som artist. Kygo Life følger den samme oppskriften. Vi bygger et sterkt lag og tenker langsiktig, sier Gullikstad.

Fakta om Kygo Life

Kygo Life selger hodetelefoner, høyttalere og klassiske moteprodukter til kjeder og butikker innenfor lyd og mote, og til privatkunder via webshop.

Kygo Life ble lansert i markedet høsten 2016.

Sommeren 2017 åpner Kygo Life en pop-up butikk i Oslo sentrum.

Powered by Labrador CMS