Bær Norsk Bergen med skaper julestemning for bergenserne hos Oleana.
Bær Norsk Bergen med skaper julestemning for bergenserne hos Oleana.

Bær Norsk Bergen med jule-pop up hos Oleana

Bær Norsk Bergen lager pop up i spektakulære omgivelser i lokalene til Oleana for å sette farge på tilværelsen og redde julehandelen.

Publisert

Sommerens pop-up konsept Bær Norsk Bergen hos Oleana var en stor suksess. Med 1,5 millioner i omsetning på seks uker, godt besøk og positive tilbakemeldinger fra kunder satses det igjen.

Med over to hundre kvadratmeter røde og rosa messetepper, digre installasjoner og en voldsom innsats åpnes Bær Norsk Bergen igjen fra nå og frem til Jul. Ambisjonen er å gi bergenserne en opplevelse og en julehandel preget av kvalitet, holdbarhet og god atmosfære i store og covid-trygge lokaler.

Denne gangen er konseptet utvidet med blant annet Colonialen, et av Norges beste kjøkken, der kundene både kan spise lunsj på fabrikken og ta med seg noen godsaker hjem.

Gerda Sørhus Fuglerud
Gerda Sørhus Fuglerud

- Den pågående koronakrisen er til å ta og føle på for en familiebedrift som oss, men den gjør at vi utforsker nye samarbeid og muligheter. Sammen med sterke merkevarer som Colonialen, BRGN, Fitjar, Kaibosh, Blafre med flere har vi transformert fabrikken vår til en arena for vestlandsk holdbarhet og entusiasme, sier Gerda Sørhus Fuglerud, eier og daglig leder i Oleana.

Oleanas fabrikk ligger snaue 20 minutters kjøretur fra Bergen sentrum og er en opplevelse i seg selv. Her får du en real smakebit på norsk mote- og tekstilhistorie, samtidig som du kan velge og vrake blant noen av de råeste designerne vi har i Norge i dag.

- Ikke bare er det en fantastisk opplevelse, men i år er definitivt året for å gjennomføre julehandelen lokalt, og her kan du finne noe for en hver smak. Og Oleana er absolutt verd et besøk, det blir en herlig opplevelse med fantastisk utsikt utover Sørfjorden, sier Elin Kathrine Saunes, daglig leder i Norwegian Fashion Hub.

Pop-up butikken BÆR NORSK BERGEN åpner denne uken og er åpen alle dager, pluss søndager i desember.

Powered by Labrador CMS