Magisk julehandel på Aker brygge

Aker Brygge inviterer til julehandel med oppdagelsesferd for store og små i en magisk skog og gratis innpakking av gaver.

Publisert

Tidligere har Aker Brygge samlet folk før jul til kreative aktiviteter på brygga. De har arrangert julekuleverksted, julekino og juleverksted bare for å nevne noe. Hvert år har Sølvguttene sunget jula inn, men i år har de måttet tenke annerledes. Resultatet er en magisk skog, hvor kundene kan komme skikkelig i julestemning.

- I år er det ekstra viktig for oss å spre juleglede og magi. I tillegg til at brygga er full av julestemning, har vi laget en magisk skog der du kan få pakket inn julegavene dine gratis. Vi kan love deg at det vil bli ekstra stas å gi denne gaven videre, sier Mim Stang, Marketing & Community Manager hos Aker Brygge.

Kundene kan velge mellom fire fantastiske pakkedesign, og mens de venter på at gaven blir pakket inn, kan de ta en titt på den magiske Alice in Wonderland-inspirerte skogen på brygga. Utstillingen er detaljrik med fire ulike temaer som er flettet inn i hverandre. De ulike pakkedesignene du kan velge mellom er alle representert i utstillingen. I den skogen er det også gjemt små overraskelser til glede for små og store. Installasjonen har THIS IS Creative laget i samarbeid med design studio Josefin Johansson Studio.

De fire pakketemaene er magisk skog, undersjøisk underverden, godteriland og klassisk jul. I magisk jul er det innslag av dyreliv, skogens mange vekster og små smutthull du kan titte inn i. Undersjøisk underverden er en mystisk og forunderlig mellomverden, med feminine blomsteroppsatser, lette silkebånd og sløyfer. I godteriland er pakkene er inspirert av en surrealistisk verden med overdimensjonerte sukkertøy. Klassisk jul er en verden med strammere, maskuline linjer. Pakkene består av svarte og hvite striper med klassiske julekuler og silkebånd.

Powered by Labrador CMS