kappahl60talls

60-tall hos Kappahl

Jackie Kennedy, Marilyn Monroe og Mad Men er høstens stilinspirasjonen hos KappAhl, der elementer fra 60-tallet er hentet inn i kolleksjonen.

Publisert

– ”Hey, I like your style” er temaet i vår nye kolleksjon som kommer i butikkene i neste uke, sier Carina Ladow, Sortiments- og designdirektør hos KappAhl. - Personlig stil avgjør om man blander blazeren med favorittjeansene, gammelt med nytt, business med rock n’ roll eller hva med ”the swinging 60s”?

Høstens kolleksjon hos KappAhl handler like mye om inspirasjon som om klær. Her finner man alt fra røffe strikkede gensere til delikate bluser og smale bukser. Høstens ”må-ha” plagg er blazeren, som tilfører en klassisk detalj til et hvilket som helst antrekk. I tillegg til svart består kolleksjonen av en mengde høstfarger som grønt, vinrødt og blått. Dermed kan alle enkelt matche frem sin egen personlige stil.

Jackie Kennedy med klassisk blazer

Den klassiske blazeren er tilgjengelig i en rekke varianter. Både i strikket med kontrastkanter, såvel som i vevd boucléstoff. Fargeskalaen går i svart og gråtoner men gir også rom for høstens farger. Blazeren kan matche med for eksempel smale bukser eller jeans, og passer også godt over en kjole eller et smalt skjørt.

Florlette bluser

Blusene kommer i alle høstens motefarger og grafiske mønstre, men også med rene blonder.

Fargerik fra topp til tå

Den fargede 5-lommersbuksen preger høstens garderobe og kommer i en modell som er enkel å matche til alle overdeler. Buksemodellene er tilgjengelig i høstens fargeskala.

Kappahl har også et stort utvalg av gensere og cardigans.

Powered by Labrador CMS