Tre nye Newbie-butikker

Newbie, livsstilkolleksjonen for baby- og barn i bærekraftige materialer fra KappAhl har blitt en egen butikkjede og fortsetter å vokse med ytterligere tre butikker i Norge.

Publisert

–Mottagelsen av Newbie i Norge har mer enn oppfylt forventningene, og vi får stadig flere «Newbie lovers», sier Liv Berstad, landssjef for KappAhl Norge. Newbie Store posisjonerer seg godt i markedet med sin tydelige profil som et svensk livsstilkonsept med fokus på bærekraft, god kvalitet og gunstig pris.

Høsten 2018 fortsetter Newbie Store sin ekspansjon i Norge med nyåpninger i kjøpesentrene Strømmen Storsenter (august), Kvadrat i Stavanger (september) og Amfi Moa i Ålesund (november). Dermed har kjeden nå 6 butikker i Norge og 20 butikker totalt i Storbritannia, Sverige, Norge, Finland og Polen.

Newbie har blitt godt mottatt av både kunder og media i alle markeder. Varemerket ble blant annet kåret til ‘best sustainable children’s clothing brand’ av Britiske Vogue i november 2017, og har også blitt profilert i familiemagasinet Mumii hvor leserne kåret Newbie som beste varemerke for barn.

Powered by Labrador CMS