H&M i fem etasjer og 4500 kvadratmeter (Foto: H&M)

H&M åpnet gigantbutikk i Oslo

H&M Flagship Store og H&M Home på fem etasjer og 4500 kvadratmeter åpnet i Karl Johans gate i Oslo torsdag.

Publisert

Flere hundre kunder hadde stilt seg i kø da H&M åpnet dørene. De første kundene var på plass i køen allerede onsdag kveld foran butikken som fører hele H&Ms sortiment, inkludert dame, herre, barn, sko, tilbehør, undertøy og kosmetikk. H&M HOME Concept Store tilbyr interiør, småmøbler og belysning, i tillegg til friske blomster og diverse eksterne merkevarer. Totalt dekker butikkene fem etasjer og 4500 kvadratmeter

Marte Bratberg og Markus Bailey skapte god stemning i køen før båndet ble klippet av H&Ms landsjef Dirk Roennefahrt, H&Ms butikksjef Hilde Ljøkjel, Managing Director for H&M HOME Anders Sjøblom og H&M HOMEs butikksjef Malin Carlstedt.

- Vi har gledet oss til å åpne en helt ny flagship-butikk her i hjertet av Oslo og det var utrolig gøy å oppleve den positive responsen fra folkemengden da vi klippet båndet. Jeg er så er stolt av alle våre medarbeidere som har gjort en helt fantastisk jobb med å få på plass butikken, sier Dirk Roennefahrt, adm. dir. H&M Norge og Island.

Norske designere

For å feire åpningen har H&M samarbeidet med de tre talentfulle norske designerne Marte Krogh, Edda Gimnes og Cathrine Børter, som har re-designet ulike H&M-plagg og tilbehør, og lagt til sin signatur. Plaggene ble svært godt mottatt og flere av artiklene var utsolgt på kort tid. (Pressemelding)

Redesign-suksess for de norske designerne Edda Gimnes, Marte Krogh og Cathrine Børter. (Foto: H&M)
Første H&M HOME i Norge. (Foto: H&M)
Powered by Labrador CMS